Spanscherm - Spanschermen

Spanschermen zijn een speciaal type projectieschermen. Het eerste wat opvalt is de aluminium en stalen behuizing. Deze constructie zorgt ervoor dat spanschermen een heel strakke uitstraling hebben.

Op welke manier verschillen spanschermen van het gewone projectieschermen? Heel eenvoudig, spanschermen worden meestal gebruikt op plaatsen waar het projectiescherm continu op dezelfde plaats bevestigd is. Typische voorbeelden zijn directiebureaus, home cinemas bij thuisgebruikers en op tentoonstellingen.

Projecta biedt u een mooi assortiment aan hoogwaardige spanschermen met zwart fluwelen bekleding. Deze zorgt ervoor dat het spanscherm het licht absorbeert. Dit voorkomt reflectie van ongewenst licht.spanscherm

Ons HomeScreen assortiment bestaat uit spanschermen met een fraaie lijst die afgewerkt is in zwarte kunststof.

Al onze spanschermen zijn dankzij ons easy install systeem heel eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Spanschermen vallen op door hun strakke vormgeving. De schermen bestaan uit vaste aluminium en stalen frames. Het projectiedoek kan op diverse manieren gespannen worden. Een vlak projectiedoek is gegarandeerd.

Spanschermen zijn veelgebruikt op plaatsen waar een permanente bevestiging gewenst is, bijvoorbeeld in directiekamers, bij tentoonstellingen en bij Home Cinema toepassingen. 

Hoogwaardige spanschermenSpanschermen

De PermScreen Deluxe is een luxe hoogwaardige uitvoering met een schuinsaflopende zwart fluwelen frame. De zwart fluwelen bekleding absorbeert licht en voorkomt reflectie. Een tweede topkwaliteit spanscherm is de PermScreen. Hierbij is het projectiedoek aan de achterzijde met drukknopen bevestigd aan het aluminium frame. Fraaie, zwarte afwerklijst

De HomeScreen is een spanschermen uitgevoerd met een fraaie, kunststof zwarte afwerklijst en een stalen/aluminium frame. Het spanscherm is eenvoudig te monteren waarna bevestiging aan wand kan geschieden middels de bijgeleverde bevestigingsmaterialen.

Stel uw vraag

 Thuisgebruik Zakelijk gebruik