Projectortafel

Goed materiaal is altijd belangrijk, een goed beamerscherm of projectiescherm en dus ook een degelijke projectortafel is ontontbeerlijk. Dankzij onze handige projectortafels kan u de projector op verschillende hoogtes instellen zodat u, afhankelijk van het aantal aanwezigen, steeds de optimale hoogte kan instellen.

Onze projectortafels nemen niet veel ruimte in beslag en kunnen dus makkelijk opgeborgen als ze niet gebruikt worden. Ook het verplaatsen van uw projectortafel wordt plots een stuk aangenamer. Gedaan met het zeulen met tafels of verslepen van die onhandige projector. Ook die stapel boeken die onder projector moet, kan vanaf nu weer in de boekenkast.

De projectortafels van Projecta zijn multifunctioneel en vooral handig. De hoogte is heel eenvoudig in te stellen en dankzij de wieltjes zet je ze in een handomdraai in de juiste vergaderzaal. De projector kan stevig op de tafel blijven staan, dus je hoeft niet over en weer te lopen.
Voor een volledig overzicht van onze projectortafels kan je terug op onze overzichtspagina.


Voor een succesvolle presentatie is goed materiaal belangrijk. Projecta's presentatiemeubelen en projectortafel bieden u alles wat nodig is voor een succesvolle en overtuigende presentatie. Met producten als lezenaars en onze presentatiecabinetten heeft u alle (visualiserings-)benodigdheden binnen handbereik. U voelt zich zelfverzekerd en uw presentatie oogt nog professioneler.

CabinettenProjectortafel

De SecurLine is een kabinet die overal en direct inzetbaar zijn en tevens een veilige opbergruimte bieden voor al uw presentatieapparatuur. De cabinetten bestaan uit meerdere compartimenten die apart afsluitbaar zijn.

Trolleys

Projecta biedt een brede range aan presentatietrolleys aan. De HiLineProLineClassicLine 95/125ClassicLine MMT enClassicLine DVT trolleys verzorgen een optimaal en mobiel gebruik van uw dvd/videoapparatuur. De trolleys beschikken over meerdere (flexibele) zijbladen. De frames zijn duurzaam en wendbaar door 4 wielen.

PlasmaStandsProjectortafels

De ClassicStand is enorm populair in de professionele omgeving. Voor Home Cinema is met name de Plasma Wallbracket (muurbeugel) als ophangmiddel erg praktisch. De projectortafels zijn fraai vormgegeven en zijn voorzien van een universele montageplaat. Deze montageplaat is te gebruiken voor bevestiging van bijna alle gangbare plasmaschermen.

Op zoek naar een projectiescherm voor beamers?

Stel uw vraag

 Thuisgebruik Zakelijk gebruik