Projectiescherm - Projectieschermen van Projecta

Projectieschermen van Projecta staan garant voor kwaliteit, design en eenvoudige installaties. Wat uw behoeften ook zijn, er is zeker een projectie scherm of beamerscherm dat al uw verwachtingen kan inlossen.

In ons assortiment vindt u naast de standaard verplaatsbare projectieschermen ook inbouwschermen en spanschermen.
Al onze projectieschermen typeren zich door hun hoogwaardige kwaliteit en levendige kleuren. Ongeacht de ruimte waar u het scherm wil gebruiken, kwaliteit wordt steeds hoog in het vaandel gedragen.

U kan natuurlijk altijd beroep doen op onze specialisten voor de keuze van het projectiescherm dat het best aan uw behoeften voldoet. Zo houden we rekening met de opstelling van de projector en de grootte van de projectieruimte. Op deze manier kunnen we u een projectiescherm aanbevelen dat naast perfect beeld ook optimaal kijkconfort biedt.

Ook voor projectiescherm toebehoren kan u steeds bij Projecta terecht.

Projecta haalt het beste uit uw presentatieruimte

Het oog wil ook wat! Projecta is daarom zuinig op de looks van iedere presentatieruimte. Uiteraard zonder concessies te doen aan de audiovisuele projectieschermpresentatietechniek. Ook die moet van het allerhoogste niveau zijn. Met de introductie van twee elektrisch bedienbare projectie schermen voor plafondinbouw slaagt Projecta weer op bijzondere wijze in die opzet. Een nagenoeg onzichtbare inbouw zorgt voor een oogstrelend resultaat. Bijzondere eigenschappen en hoogwaardige opties verrassen zelfs de meest verwende gebruiker.

Tensioned Descender (RF) Electrol en Descender (RF) Electrol 

Net als de  Advantage Deluxe Electrol bieden de nieuwe schermen Tensioned Descender (RF) Electrol en Descender Electrol uitmuntende weergavekwaliteiten. Met projectieschermeneen perfect op het plafond aansluitende inbouw en een hermetische afsluiting van de doorvoeropening verraadt niets hun aanwezigheid. Bij de Descender Electrol fungeert de onderbalk van het projectiedoek als afsluiting van de behuizing.

Veelzijdig

Ook in de bediening en de toepassing biedt de range inbouwoplossingen enorm veel mogelijkheden. Daarvoor zorgen de veelzijdige opties tot integratie Projectieschermenin een compleet AV-systeem. Dankzij het Easy Service systeem blijven motor en projectiedoek na inbouw bereikbaar. Om tegemoet te komen aan de allerhoogste eisen is de Descender Electrol op maat leverbaar enis er de keuze uit verschillende hoogwaardige doeksoorten.


Ter completering van de range is de reeds bekende Plafond inbouwset leverbaar voor de inbouw van Cinelpro Electrol en Elpro Electrol (1:1) projectieschermen. Ook deze projectiescherm inbouwset maakt een onopvallende en fraaie afwerking mogelijk bij montage in systeemplafonds.
 

Ook al gedacht aan een projectortafel?

Stel uw vraag

 Thuisgebruik Zakelijk gebruik