Mobiel ProjectieschermMobiel Projectiescherm

Als u op zoek bent naar mobiele projectieschermen dan bent u bij Projecta aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan mobiele projectieschermen.

Het voordeel van een mobiel projectiescherm is dat ze eenvoudig verplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn ze ook heel licht zodat je geen spierbundel hoeft te zijn om ze zonder moeite ergens neer te kunnen zetten.

Enkele toepassingsmogelijkheden van mobiele projectieschermen zijn evenementen, tentoonstellingen, de audiovisuele sector, conferentiezalen, beurzen en de verhuursector. Ook in het onderwijs worden zo'n projectie schermen vaak gebruikt. Ook hier zijn deze ideaal omdat ze eenvoudig van het ene klaslokaal naar het ander verhuisd kunnen worden.

Wanneer u presentaties wil geven in grote ruimtes of op evenementen dan kan u steeds beroep doen op twee grote mobiele projectieschermen (spanschermen). Uiteraard zijn deze ook heel eenvoudig en snel op te stellen zonder dat u een handige Harry moet zijn.

 

Projecta levert een uitgebreide reeks mobiele, zeer eenvoudig op te zetten projectieschermen. Projectoren worden handzamer en lichter. Dit in combinatie met een mobiel projectiescherm maakt projecteren op elke gewenste locatie mogelijk. Denk daarbij aan toepassingen binnen de verhuurbranche, evenementen, in de audiovisuele branche, in conferentiecentra en in het onderwijs.


Grote draagbare spanschermen

Twee andere grote mobiele projectieschermen zijn terug te vinden onder de categorie spanschermen, namelijk de Fast-Fold® (tot 427cm breedte) en de Heavy Duty Fast-Fold® Deluxe (begint vanaf 457 cm breedte). Beide zijn makkelijk op te zetten en te gebruiken op elke locatie. Deze projectieschermen zijn vooral makkelijk in gebruik in grote ruimten en/of bij evenementen.

Stel uw vraag

 Thuisgebruik Zakelijk gebruik