Diascherm - Diaschermen

Diaschermen worden tegenwoordig nog steeds frequent gebruikt voor presentaties. In wezen verschillen Diaschermdiaschermen niet echt van projectieschermen.

Diaschermen zijn in allerlei variaties beschikbaar. Als u van design houdt dan moet u zeker onze inbouw schermen overwegen. Doorgaans worden dia schermen eerder gebruikt op verplaatsing. Het spreekt voor zich dat lichte en draagbare schermen dan ook een enorm voordeel zijn. Een ander groot voordeel is dat deze diaschermen verstelbaar zijn in grootte. Ontdek snel waarom de diaschermen van Projecta zo mobiel zijn.

Een ander belangrijk punt waar u rekening houden is de kijkhoek van het diascherm. Het scherm moet een zo groot mogelijke kijkhoek hebben zodat alle aanwezigen een goed zicht hebben.

Natuurlijk moet u deze keuze niet alleen maken. Onze specialisten helpen graag om een dia scherm te kiezen die in al uw noden voorziet.

Aarzel dus niet langer en neem even een kijkje in ons ruim assortiment diaschermen.

Als u een diapresentatie geeft, dan wilt u natuurlijk dat deze van goede kwaliteit is. Hierbij denkt u uiteraard eerst en vooral aan echtheid van kleur en scherpte.

Niet enkel de diaprojector speelt hierbij een doorslaggevende rol. Een andere heel belangrijke factor is de kwaliteit van het diascherm. Diaschermen zijn er in verschillende kwaliteiten en zijn geschikt voor verschillende situaties. Een van de belangrijkste factoren waarbij u rekening moet houden bij de keuze van een diascherm is de kijkhoek van de aanwezigen. Uiteraard moet iedereen de presentatie in alle omstandigheden duidelijk kunnen zien. Diaschermen

Natuurlijk staat u er niet alleen voor. Onze specialisten helpen u bij het maken van de beste keuze uit verschillende diaschermen rekening houdend met diverse factoren.
 
Projecta biedt u een uitgebreid assortiment aan diaschermen en accessoires. U vindt hier dia schermen voor zeer veel toepassingen, zodat u zeker een diascherm vindt dat aan uw wensen voldoet. Daarnaast heeft u keuze uit diverse projectiedoeken zodat het scherm perfect aansluit bij de presentatieruimte, rekening houdend met het omgevingslicht en het soort projector.
 
Bent u op zoek naar een diascherm voor professioneel of recreatief gebruik? Al onze diaschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo garanderen wij de levensduur van uw investering.

Toch liever een groot projectiescherm?

Stel uw vraag

 Thuisgebruik Zakelijk gebruik